Overvejer at skiftet tobakken ud

Posted by on okt 17, 2013 in Computer og IT |

Jeg har nu i noget tid gået og overvejet, om sådan en el smøg var noget for mig. Nogle af mine venner er begyndt at ryge el smøg, hvor de før bare røg almindelige cigaretter. Og de har allesammen været super positive over for det. De siger, at de både ryger mindre, og at det også er meget billigere end hvad de før har været vant til at betale for at ryge. Samtidig synes de også, at det er meget mere behageligt at ryge på en el smøg. To af mine venner har endda oplevet, at efter de er skiftet over til at ryge e cigaret, er deres kondi også blevet bedre. Og det kan man jo kun sige er et kæmpe plus. Det er blandt andet også en af grundene til, at jeg går og overvejer, om jeg skal skifte cigaretterne ud med en e cigaret.

hvorfor købe en el smøg?Tænker også på det sundhedsmæssige

Udover det, læste jeg den anden dag også en artikel om, hvor mange penge man kan spare, ved at ryge el cigaretter i stedet for almindelige cigaretter. Og ryger man lige så meget, som jeg gør, kan der altså være virkelig mange penge at spare. Så er der jo også lige det helbredsmæssige i det. Ingen tvivl om, at det er meget sundere at få almindelig vanddamp ned i lungerne i stedet for skadelig røg. Og da jeg jo selvfølgelig har planer om, at jeg skal være her mange år endnu, er det klart, at jeg gerne vil gøre mit for, at forøge min chancer. Så man må sige, at argumenter for at skifte over til el cigaretter er mange og tunge. Og da de begynder at tynge på, sammen med den øgede fokus der er på sundhed og så videre, ja så tror jeg da ikke det varer længe, før jeg tager springet – og køber en masse e væske.