Kan være lidt af en nørd

Posted by on okt 16, 2013 in Computer og IT |

Jeg elsker at kigge og købe mobil tilbehør. Og jeg har simpelthen efterhånden også så meget tilbehør til iphone 5. Man kan vel sige, at det er lidt af en hobby jeg har. Men det bunder helt klart også i, at det er fordi mine venner går rigtig meget op i mobil tilbehør. Nu tænker i sikkert hvad sådan noget forskelligt mobil udstyr kan være. Men det er altså alt lige fra højtalere til covers, trådløse headset og andre dimser. Så kan man også få lysregulerende apps til telefonen, sådan så man styre alt lys i lejligheden bare med telefonen. Specielt tilbehør til iphone 5 har sådan nogle fede funktioner. Og det er lige sådan noget, som jeg falder for og synes er fedt. Jeg ved jo godt, at det er en lille smule nørdet, og at det også er dyre og unødvendige penge at bruge. Men til gengæld bruger jeg ikke penge på tøj eller noget andet, som min kæreste f.eks. godt kan finde på.

mobil tilbehør kan købes hos iUdstyr.dk

Mit bedste udstyr

Jeg tror noget af det fedeste mobil tilbehør jeg har, er et styresystem til min iphone hvor jeg kan kontrollere lys, lyd og varme i lejligheden. På den måde kan jeg kontrollere hvilke lamper der skal være tændt, hvor meget varmen skal stå på, og om vi skal høre radio eller en cd. Med den app kan jeg også sørge for, at når vi kommer hjem efter at have været ude i byen, er der lys i gangen, så det ikke er helt mørkt. Så er temperaturen også tilpas til når vi kommer hjem, i stedet for den bare står og banker af, mens vi alligevel ikke er der. Og skal der være musik på, ja så kan den minsandten også sørge for det. Se det er sådan noget, jeg synes er fedt mobil udstyr.