Har gjort mange kup på nettet

Posted by on okt 18, 2013 in Hus og Have |

Gennem tider har jeg gjort mange gode handler på nettet. Generelt kan jeg rigtig godt lide at shoppe på nettet, da man kan sidde i ro og mag hjemme i sofaen ude at gøre noget som helst. Men det er netop også det, der kan være lidt farligt ved det. For lige pludselig har man brugt en masse penge, og måske har man slet ikke overblik over hvor mange. Men så har man jo til gengæld fået en masse fine ting. En af mine favoritter er at købe lamper på nettet. Jeg har nemlig altid haft en ting for designer lamper. Men de er bare så pokkers dyre. Så har jeg fundet ud af, er der er mange penge at spare, hvis man køber sine lamper på nettet. Min teori er, at der er mange flere steder, hvor de sælger designer lamper på nettet, end hvis man gik ned i sin lokale by. Derfor bliver konkurrencen også større, hvilket gør, at de presser hinanden på priserne – Billigst fandt jeg det her.

lamper

Pønser allerede på næste køb

Netop det med at kunne få en god pris ved at købe sin lamper på nettet, har også gjort, at vi derhjemme måske har lidt flere designer lamper end hvad godt er. Men når vi har skulle have nye lamper, har jeg ikke kunne lade være med at gå ind på nettet, for at se om man kunne finde dem billigere derinde. Og det har jeg jo for det meste haft held til. Selvom jeg godt ved, at de er dyre, også selvom jeg har held til at finde dem billigere på nettet. Så vil jeg altså vove at påstå, at jeg også får meget mere nydelse ud af at kigge på en lampe, som jeg virkelig bare synes er flot på grund af designet. Og næsten gang vi skal have nye lamper derhjemme, er jeg da heller ikke i tvivl om, hvor for nogle det skal være. Og jeg ved også allerede, hvor jeg kan få dem billigere.