Et hus fyldt med barndomsminder

Posted by on okt 22, 2013 in Ferie og lejligheder |

Da min veninde og jeg var små, var vi altid med hendes forældre nede i deres feriehus mallorca. Det har altid været sådan nogle dejlige ferier, og virkelig nogle minder jeg tænker tilbage på ofte. Derfor blev jeg da også rigtig glad, og rigtig rørt, da hun kom og spurgte mig, om jeg eventuelt kunne være interesseret i at overtage eller købe hendes forældres feriehus mallorca. Umiddelbart tænkte jeg med det samme, at det ville jeg super gerne. Men så kom jeg lige til at tænke mig lidt om, og så var det måske ikke lige så let sagt og gjort. For det falder faktisk lige sammen med, at min kæreste og jeg har snakket om at købe en ferielejlighed mallorca. Han har nemlig også haft flere ferier på mallorca som bare, og derfor synes vi begge to, at det ville være naturligt at købe en ferielejlighed mallorca, hvis vi skal købe en – Hos Villapartner.dk

feriebolig mallorca skal vi have os i fremtiden

Svær beslutning

Så nu stod vi altså med valget mellem at købe et feriehus mallorca, som jeg har en masse barndomsminder omkring, og som jeg også har et helt specielt forhold til, og så at finde vores eget hus, hvor vi kan lave vores egne minder, når der forhåbentlig kommer småfolk til og så videre med tiden. Grunden til at min venindes forældre sælger deres hus er, at de har købt et provence feriehus i stedet for. Min venindes mor har i flere år drømt om et provence feriehus, og så var de rendt ind i et godt tilbud og havde slået til. Efter megen snak frem og tilbage, blev min kæreste og jeg enige om, at vi faktisk gerne ville overtage feriehuset med alle barndomsminderne, det kunne vi trods alt også få til en formidabel vennepris.