Lækre ting til mig

Lækre ting til mig

Posted by on nov 26, 2013 in Sport og friluftsliv |

Jeg kan godt bruge rigtig meget tid på at kigge på tøj og accessories på nettet. Tit finder jeg rigtig gode tilbud. Den anden dag var jeg f.eks. inde og kigge på billige tasker. Jeg skal nemlig købe en taske til min søster i fødselsdagsgave. Hun har ønsket sin sådan en stor weekendtaske fra reisenthel, og der vidste jeg lige en side, hvor de sælger billige tasker fra reisenthel på nettet. Så bilder jeg mig ind, at det godt kan betale sig, at jeg sidder og bruger så mange timer på nettet. Selvom jeg godt ved, at min kæreste ikke helt deler samme mening. Men han har heller ikke samme behov for at købe tasker, og ikke mindst billige tasker, som jeg har. Jeg mener, man får jo næsten et helt kick ud af, at finde noget, som man rigtig gerne vil have, og så endda til billigere penge. Der kan man næsten få adrenalinen til at køre rundt. Og så også lige, når det er fra reisenthel, som er det mærke min søster har ønsket sig.

En lille sjov ting

Mens jeg var inde for at bestille den taske til hende, fandt jeg også noget andet sjovt. Jeg så nemlig nogle rigtig fine flag på snor. Og da det jo er hendes fødselsdag, synes jeg, at det kunne være en lille sjov ting også at købe til hende. Og så er de jo bare super fine sådan nogle. Desuden er flag på snor det helt store for tiden. Jeg fandt også nogle søde fyrfadstager, som jeg kan huske, at hun havde snakket om på et tidspunkt. Så dem købte jeg også med. Hvis du kunne tænke dig at se, hvor jeg har købt de forskellige ting kan du trykket på linket, butikken finder du her.