Det er så kært

To af mine veninder har lige fået de sødeste babyer. Nu er jeg også kæmpe baby fan, så der skal ikke så meget til, før jeg er helt oppe og køre. Den ene skal døbes her om en måned, mens der bare skal holdes en navngivningsfest for den anden. Derfor kommer vi til det, som jeg gerne vil fortælle om. Nemlig at jeg skal i gang med at købe en gave, og det skal jo selvfølgelig være babylegetøj. Og jeg elsker simpelthen babylegetøj, jeg synes bare, at det er så kært. Og jeg kan virkelig bruge lang tid på at kigge på det. Jeg glæder mig virkelig også bare til den dag, hvor man skal købe babylegetøj til sin egen lille baby. Det kan jeg næsten ikke vente med. Men på grund af arbejde og sådan, så går der nok lige et par år endnu, før min kæreste og jeg begynder på det. Indtil da, må jeg bare nyde godt af mine veninders babyer.

Glæder mig til festerne

Men nu er jeg jo så gået i gang med at finde ud af, hvad jeg skal give dem i gave. Den ene af mine veninder kan godt være sådan lidt alternativ. Så hende tænker jeg også skal have en lidt alternativ gave. Eller mere sådan, jeg havde tænkt på noget trælegetøj. Sådan noget godt robust noget. Også fordi, at jeg synes, man kan få så meget lækkert trælegetøj. Og så holder det bare. Til den anden har jeg tænkt på et legekøkken. Min veninde og hendes kæreste er nemlig begge kokke. Så hvad ville være mere passende, end at hun fik et legekøkken, så hun allerede kan begynde at lave mad i en tidlig alder. Jeg glæder mig så meget til festerne om en måned.