Tid er penge

Tid er penge

Posted by on nov 29, 2013 in Computer og IT |

I længere tid havde jeg problemer med at have plads til alle min virksomheds data. Jeg har for nogle ar siden startet min egen virksomhed, og det har været en lang og sej vej. Men nu ser det endelig ud til, at alle mine hårde anstregelser begynder at betale sig. For kunderne er endelig begyndt at vælte ind, og det betyder jo så også mere arbejde. Derfor er jeg nu begyndt at overveje virtualisering. Virtualisering er for den virksomhed, som ved hjælp af flash storage kan opbevare sine data uden for virksomheden, men stadig have nem adgang til dem. Man skal altså ikke gøre andet end at logge på den active cloud engine, og så kan man hente alle de data frem, som man skal bruge. Og det er jo lige sådan noget, som jeg står og mangler.

Smart og effektivt

En anden grund til, at jeg kraftigt overvejer om virtualisering kunne være noget for mig er, at jeg har hørt fra flere kilder, at det skulle være en super god løsning. Jeg er nemlig i en gruppe med andre selvstændige, og der er der flere der har benyttet sig af løsningen, og alle har været super tilfredse. De siger systemer med at logge på over flash storage virker super godt, og så er det bare smart. Det ikke bare sparer en masse tid, det gør det også meget nemmere at overskue data over store kundekartoteker med mere. Jeg er i hvert fald overbevist så langt, at jeg skal ind og læse mere om det på nettet, og måske også hente et tilbud eller to hjem fra nogle udbydere. Så må vi jo se, om jeg kan finde noget storge her.