Vil bygge mit drømmehus

Vil bygge mit drømmehus

Posted by on okt 31, 2013 in Sport og friluftsliv |

Min kæreste og jeg overvejer at gå i gang med at bygge vores eget hus. Eller det hedder det jo godt nok, men det er jo rent faktisk ikke det man gør. Man vælger jo bare blandt en masse typehuse, hvad for et man kunne tænke sig, og så er der nogen andre, der bygger det for en. Men kan man finde drømmehuset, ja så er det jo en dejlig nem måde at gøre det på. Og efter at have kigget på en masse typehuse, er min kæreste og jeg blevet enige om, at vi har fundet drømmehuset. Faktisk fandt vi det på nettet via en hjemmeside, som jeg havde fået anbefalet gennem en veninde. Jeg havde nemlig fortalt hende, at vi gerne ville byg nyt hus. Og så sagde hun, at vi skulle kigge på typehuse på den hjemmeside, og der var virkelig mange flotte. se alle de flotte huse her, måske du finder dit drømmehus også.

Glæder os til resultatet

Men selvom jeg sagde før, at der ikke var noget fysisk byggeri forbundet med at byg nyt hus for os, ja så er der stadigvæk en masse forskellige ting, man skal tage stilling til. Og det er altså ikke fordi, at det er helt uden besvær. Faktisk er jeg blevet lidt overrasket over, hvor mange ting, man lige pludselig skal have en mening om. For så ringer der lige en håndværker og spørger til det ene, og lidt efter er der en maler, der ringer og spørger til noget andet. Mange gange har jeg sendt dem videre til min kæreste, da han oftest har lidt mere forstand på det end jeg. Selvom det er spændende at byg nyt hus, så glæder jeg mig godt nok også til processen er ovre, og man kan se det færdige resultat.