Frihed og Fisketur

Frihed og Fisketur

Posted by on nov 7, 2013 in Sport og friluftsliv |

Når min storebror og jeg rigtigt skal hygge os, så tager vi på fisketur. Min storebrro har fisket i rigtig mange år, lige siden han var helt lille, så han har styr på alt. Hans fiskekasse er meget avanceret, og du kan ikke nævne det fiskegrej han ikke har hjemme i værkstedet. Det eneste jeg skal stå for er fiskefrikadellerne, så er vi på farten. Men sidste gang vi var ude at fiske havde han købt noget helt nyt og smart fiskeudstyr, det var bl.a. en billig fiskeline, som virkelig var super. Denne billig fiskeline gjore at vi fangede over 50 bundgarnsmarkel og som er rigtigt vild, en stor lange. Det var fantastisk. Nu hvor han altid sørger for jeg får god fisk til aftensmad, så vil jeg her til jul finde noget fiskeudstyr til ham. Jeg vil finde den samme hjemmeside som ham, og hvis du også såt rog manger udstyr til dit fiskeri så skal du anskaffe dig tidligere nævnte fiskeline. Det er genialt.

Fisk 6 gange om ugen

Man siger jo man skal have fisk 6 gange om ugen, og med en storebror, som har noget avanceret fiskeudstyr, ja så får jeg opfyldt mine depoter med fisk. Det giver en dejlig velværd følelse i kroppen. Både at nyde den friske luft og friheden, men også at leve sundt og få sine omega3 fedtsyre. Næste gang vi skal på fisketur skal min storesøster også med, hun har lige købt en ny fiskestang til arrangementet, så det kan kun blive godt. Specielt når det er i den herlige lille fiskeby Skagen, hvor vi skal sejle ud i en jolle og nyde solen hele den lange dag. Og fange de store fisk i havet.