Unik teambuilding til søs

Unik teambuilding til søs

Posted by on okt 25, 2019 in Sport og friluftsliv |

Søger din virksomhed et spændende koncept til teambuilding, har matchrace teambuilding unik teambuilding tilbud til søs.

Sæt jeres hold sammen og dyst mod hinanden

At sejle en kapsejladsbåd, kræver forskellige roller og kompetencer. Der er brug for alle hænder og hoveder, når denne komplekse opgave skal løses. Med en topsejler som instruktør på båden, får I selv til opgave at skabe det bedste resultat, når der skal sejles om kap.

Matchrace er en sejlads form, hvor teams dyster på korte, simple kapsejladsbaner. Det er altså udelukkende det team ombord på båden, der gør forskellen. Holdet ombord ? det er jer. Matchrace har en professionel instruktør ombord på hver båd, men det er jer der sætter holdet og bemander alle opgaver.

Stor oplevelse til søs, og udvikling af kompetencer

Et event til søs er en oplevelse, som huskes. For rigtigt mange er det uvante omgivelser og for langt de fleste, er det første gang de sætter fødder på en sejlbåd. Konkurrence-elementet og adrenalinet kommer til fuld udblæsning, og giver stor energi, samtidig med roen på vandet giver ro indeni og de bedste forudsætninger for samarbejde.

Det er ikke nogen nem opgave at samarbejde om at sejle, så når et team lykkes med sådan en kompleks opgave, vil det give dem en unik følelse af succes og selvtillid, som de direkte kan bruge i arbejdssituationer. Matchrace sørger for at opgaven bliver spiselig for alle, så alle kan tage fra opgaven med følelsen af at have gennemført med succes.

Unikt prisvindende koncept

På utrolig kort tid, i samarbejde med instruktøren, lærer I at sejle. Herefter er opgaven at forfine ansvarsområder, kommandoveje og kommunikationen, så holdet ofte vil komme i High Performance mode og opleve at tingene spiller. Forskellene på performance bliver direkte synliggjort i bådfart mod konkurrenterne og er derfor hele tiden målbart.


Giv dine medarbejdere en unik teambuilding event og kontakt Matchrace Teambuilding i dag.