Tilbudsjagt er blevet til konkurrence

Posted by on okt 15, 2013 in Tøj og mode |

Mig og min veninde kan godt lide at shoppe billige kjoler på nettet. Og det bedste er, hvis vi søger efter det samme, og så ser hvem der kan finde det billigt. Oftest hvis jeg skal købe billige kjoler, går jeg ind på sisters point hjemmeside, for at finde ting. Derinde har jeg også flere gange været heldig til at finde nogle billige veste. De var nemlig vildt in på et tidspunkt, men jeg synes bare, at de var så sørens dyre. Men så fandt jeg ud af, at inde på sisters point hjemmeside, kunne man faktisk købe ret så billige veste. Og det var egentlig der hele den ting med min veninde startede. Fordi hun spurgte til, hvor jeg havde købt min vest, og så fortalte jeg hende om siden, hvor man kunne købe billige veste. Så tog det egentlig bare fart derfra. For så blev det hele tiden noget med, hvem der kunne finde det billigere end den anden – hos JollYYoung.dk

ichi tøj fra Jollyyoung.dk

Shopper også for veninderne

Og nu er det så billige kjoler, vi har kastet os over i stedet for. Vi er begge to vilde med at gå i kjole, og vil helst gerne, hvis vi kan have en ny kjole på, hver gang vi skal i byen eller til andre festlige lejligheder. Men da sådan noget jo godt kan gå hen og blive en smule dyrt, er det fedt at vi kan gå ind på nettet, og finde det til meget billigere penge. Uden at skulle prale, vil jeg da regne med, at jeg har sparet mindst lige så mange penge, som jeg har brugt. Og det er altså ikke småting efterhånden.Jeg er faktisk blevet så god til at spotte gode tilbud, at mine veninder tit beder mig finde specifikke ting til dem billigere på nettet.