Skal være med til mit første store event

Jeg skal være med til at stå for noget event arrangement her i næste uge. Det bliver super spændende, og noget jeg glæder mig rigtig meget til. Det er også sådan noget jeg gerne vil arbejde med, når jeg engang skal ud og have mig et arbejde. Derfor synes jeg det er mega fedt, at jeg får lov til at prøve lidt kræfter med det nu her. Men så er det jo selvfølgelig også klart, at jeg kun får lov til at lave sådan lidt mere praktiske opgaver. En af mine vigtigste opgaver har f.eks. været at få fat i en terrassevarmer. Festen foregår nemlig oppe på taget af en bygning, og derfor har vi brug for en terrassevarmer når det bliver lidt koldere i vejret. Nu er vi jo i oktober, så det er jo ikke ligefrem fordi det er varmt mere. Men så er vi blevet enige om, at en terrassevarmer kunne være løsningen.

du kan altid købe en terrassevarmer hos Sola

Håber den holder selskabet varm

Jeg har også fået nøje instruktioner om, at det skulle være en el varmer. Både fordi en el varmer giver mere varme og så fordi den har et pænere udtryk. Min far har faktisk selv en el terrassevarmer, og de er simpelthen super smarte. Med hans el varmer kan vi faktisk sidde ude hele døgnet rundt. Man skal selvfølgelig sidde tæt på den, men når den først bliver varm, kan sådan en el varmer sagtens holde et helt selskab varmt. Så for at få fat i sådan en el terrassevarmer tog jeg hen til det lokale byggemarkeded, hvor jeg fandt lige præcis sådan en slags, som jeg ledte efter. Så nu er jeg bare spændt på at se, om den virker sådan som hensigten var. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det nok skal blive en god fest.