Style hjemmet til dit eget

Style hjemmet til dit eget

Posted by on jun 14, 2015 in Sport og friluftsliv |

Style hjemmet til dit eget

Det er nok ikke nogen hemmelighed at særligt kvinder går op i boligindretningen. Der skal være hyggeligt i hjemmet og derfor går man op i nipsting og pynt, fordi de er med til at skabe den hyggelige stemning. For mange skal boligindretningen være funktionelt og smart som reflekterer den moderne livsstil. Tingene må også gerne være unikke i deres design. Derudover er det lækkert at give en gave til en, som kan få glæde af det i deres bolig frem for en buket blomster som kun er en kortvarig glæde

Få meget mere inspiration

Hos modernmood.dk er der et stort udvalg af lækre produkter inden for boligindretning og bolig tilbehør i god kvalitet og i flot design. Der er alt hvad hjertet begærer inden for bolig indretning og alt sammen inspireret af det nordiske design. Blandt designerbrands fører de By Nord, Ferm Living, Kähler, Normann Copenhagen, Nynne Rosenvinge.

Modernmood kalder sig for en passioneret design elsker og med god grund. Mangler man den gode idé til boligindretning, kan man finde masser af inspiration på hjemmesiden. Derudover kan man følge med på sidens blogs, og få opdateret sin viden med nyheder inden for boligindretning og boligtilbehør. Man kan f.eks. lave et tema i hvert rum som er efter et bestemt design, mønster, tapet eller farver. Det er nogle gange de små ting, som gør hele forskellen i boligindretningen. Det kan være pyntepuderne i sofaen, tallerkner og krus i anderledes design og farver. Med andre ord, skal boligindretningen vær sjov og fremhæve din personlige stil. Lysestager kan også være kunst i hjemmet.

Er du på de sociale medier kan du også finde modernmood.dk både på Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest og blive opdateret med smart og funktionel indretningsideer og nyheder inden for boligtilbehør.