Stram op og få en flottere hud

Stram op og få en flottere hud

Posted by on aug 15, 2015 in Mad og Sundhed |

Gør noget for dig selv

Vi kender det alle sammen. Vi elsker at spise usundt, men lækkert mad. Men vi har svært ved at tage os sammen til at bruge flere timer i fitness-centeret for at få vægten ned. Man kan også stramme op på en anden måde end bare være i fitness-centeret. Dog er det bedst at kombinere det! Fedtreduktion kan opnås på forskelligvis. Hvis man vil opnå fedtreduktion, kan man læse om forskellige behandlinger under dette afsnit.

Stram op med fedtfrysning

Bliver du generet af deller på f.eks. mave, dansehåndtag, ryg, læn eller lår? Så kan en fedtfrysning være en god løsning til problemet. Fedtfrysning reducerer og i bedste fald fjerner dine fedtdepoter permanent. Metoden er smertefri, og der er ingen risiko ved metoden. Fedtfrysning er billigere og bedre end fedtudsugning, fordi man undgår narkose, kirurgi, sygemelding og medicin. En behandling kan være nok til at en tredjedel af dellerne er forsvundet, og det giver flotte resultater!

Bodywrap behandling

Bodywrap behandling er til mænd og kvinder, som ønsker en slankere, flottere og sundere krop. Med denne behandling behandles hele dele af kroppen. Bodywrappens aktiver ingredienser sikrer den ønskede effekt. På den måde kan man få imponerede resultater. Det der sker med en bodywrap behandling, er at når du wrapper din krop, så dræner du huden for væskeophobninger. Behandlingen virker udrensende.

Kombiner behandlingerne med sund kost og motion

Det er vigtigt, at man kombinerer behandlingerne med sund kost og motion. Ingen klinikker kan trylle. Man skal selv tage ansvaret for at man får en sund kost og lidt motion. Det betyder ikke, at man skal bruge flere timer i fitness-centeret. Men moderat træning og sund kost samt behandlingerne skal nok give dig den figur, som du altid har drømt om.
Læs mere om behandlingerne på bodyshape-esbjerg.dk, som er en skønhedsklinik i Esbjerg.