Online dating for handicappede

Online dating for handicappede

Posted by on aug 14, 2015 in Sport og friluftsliv |

Svært at finde kærligheden

Det kan være svært at finde kærligheden i dag. Det kan der være forskellige årsager til. En af årsagerne er, at vi mennesker er blevet mere kræsne over årenes forløb. Idag tænker man mere på sig selv, og fokuserer på at gøre en selv glad. I gamle dage giftede man sig med en, som ens forældre fandt til en. Man tænkte ikke så meget på kærlighed, men mere hvordan man skal overleve, klare sig selv, leve op til samfundets normer og krav. Idag er der stor fokus på ens individuelle glæde. Det er vi selvfølgelig glade for, men det bringer også ulemper med sig. Det er blevet svært at finde kærligheden! Vi er alt for kræsne. Vi møder mennesker, som har andre behov end en selv. Hvad gør man så? Så kunne man prøve net dating!

Net dating

Online dating kan gøre det meget nemmere for os at finde kærligheden. Med online dating, kan man finde et match meget nemmere. Hvorfor? Det kan man fordi, at man selv udfylder informationer ud om en selv på ens profil. Det betyder, at personer som er interesseret i dig, vil henvende sig til dig. De ved allerede, hvad dine interesser er. Det samme gælder med dig og din søgen om kærlighed. Du henvender dig kun til de personer, som du har interesse for ud fra de informationer på profilen. Det er nemmere at finde et match, fordi man kontakter kun de personer, som opfylder ens behov. Så er der mindre chance for at der sker misforståelser.

Handicap dating

Det kan være svært at finde kærligheden, når man er handicappet. Derfor kan man finde den hos Handicap Dating, som er Danmarks største dating side for handicappede, der ønsker at finde en kæreste. På Handicap Dating kan man finde tusindvis af profiler, som har de samme ønsker og behov som dig selv: at finde kærligheden. Handicap Dating er ikke kun en datingside, for folk som har synlige handicaps. Det er også for folk, som har skjulte handicaps, f.eks. psykiske. Se mere på www.handicap-dating.dk