Nørre Aaby Realskole

Nørre Aaby Realskole

Posted by on jan 14, 2019 in Uddannelse og Ledelse |

Skal man tage 10. klasse Fyn, kan det være, man skal se nærmere på muligheden for 10. klasse Middelfart. I Nørre Aaby ved Middelfart på Fyn tæt ved Lillebæltsbroen kan man nemlig tage en 10. klasse privatskole. 10. klasse privatskole kan man tage på Nørre Aaby Realskole. Nørre Aaby Realskole er den eneste privatskole i Middelfart Kommune, som tilbyder elever 10. klassetrin. Det er selvsagt ikke alle, der synes, det er tiltalende med 10. klasse, men for de elever, som enten ikke ved, hvad de vil efter folkeskolen, eller for de elever som endnu ikke er uddannelsesparate til en ungdomsuddannelse som eksempelvis gymnasiet eller en erhvervsfaglig uddannelse, er 10. klasse en rigtig god idé.
Som elev modnes man nemlig, når man kommer i 10. klasse og man bliver langt mere forberedt på at skulle videre ud på en ungdomsuddannelse, end hvis man eksempelvis tager en ungdomsuddannelse efter 9. klasse.

Nørre Aaby Realskole ser sig selv som en alternativ til den danske efterskole. Selvom man ikke bor og dermed også sover på skolen, har eleverne stadig sin vante gang, og der er stort fokus på, at den enkelte elevs faglige niveau bliver forbedret. Samtidig er der også stort fokus på det sociale, hvor man deler oplevelser med sine kammerater.

Der er, udover skolens forventninger til eleverne, også en forventning til forældrene. Skolens forventning til forældrene er blandt andet, at forældrene støtter eleven, både når det kommer til lektier, det sociale samt det at man selvfølgelig deltager i de arrangementer, der måtte være udenfor skoletid. Omvendt ved skolen også godt, at der fra forældrenes side er en forventning om, at skolen opfylder sin del af ansvaret i forhold til at uddanne eleverne og gøre dem udannelsesparate til en fortkommende ungdomsuddannelse.

Har man lyst til at tage på besøg på Nørre Aayby Realskole, er der mulighed for dette.