Gør begravelsen til en smuk og personlig afsked

Gør begravelsen til en smuk og personlig afsked

Posted by on sep 29, 2015 in Sport og friluftsliv |

Gør begravelsen til en smuk og personlig afsked

Når man mister en af sine nærmeste, vil man gerne sørge for at der tages rigtig godt om hele begravelsen. Man vil gerne være sikker på, at begravelsen bliver klaret efter bedste evne med tanker om de ønsker og behov der er i forbindelse med denne begivenhed. Dette kræver en bedemand med stort overskud og med tankerne om en ceremoni, der er perfekt for alle de pårørende.

Når man vælger bedemand, er der særligt et bedemandsfirma som gør sig bemærket på de klare aftaler. DK Begravelse er et familieejet bedemandsfirma, som leverer bedre og billigere bedemandsydelser. De hjælper dig med alle de praktiske gøremål i forbindelse begravelsen. Man kan vælge i mellem pakkeløsninger eller enkeltydelser. Det vil f.eks. sige at man får hjælp til kørsel af rustvogn, levering af kisten og ilægning af den afdøde til selve bisættelse, mens man selv ordner papirer, arrangerer med præsten osv. Det er naturligvis en snak man vil have med bedemanden omkring billig begravelse.

Kunne du godt tænke dig at høre om priserne, kan du få et uforpligtende tilbud. Du kan finder om priser på begravelse her. Det koster ikke noget at henvende sig til DK Begravelse og høre mere om, hvad de kan hjælpe jer med. At tage afsked med sin nærmeste skal være en god oplevelse for alle.

Før man aftaler et møde med bedemanden om begravelsen, er det en god idé at gøre sig nogle tanker om følgende: Hvad skal den afdøde have på i kisten, skal der være personlige minder i kisten? Ønsker man gravsted eller urnegrav, og er der en familie gravsted? Derudover skal der være dåbs/navneattest og evt. vielsesattest i forbindelse med den afdøde.

Under mødet vil bedemaden tale med jer om blandt andet bisættelsen, valget af kiste eller urne, ceremoniens afholdelse, gravsten og gravsted. Her vil der også blive aftalt hvilke gøremål bedemanden skal ordne, og hvad I selv ønsker at klare i forbindelse med begravelsen.