En sikker rejse

En sikker rejse

Posted by on okt 25, 2015 in Sport og friluftsliv |

Det er nemt og billigt at rejse

Det er blevet utroligt nemt at rejse udenlands, og rejserne behøver ikke være bestilt et halvt år i forvejen for at have en overkommelig pris. Både flyselskaber og rejsebureauer kæmper om kunderne, og derfor kan man ofte finde en billig rejse, der passer perfekt til ens ønsker og behov. Det kan være en fordel at være en smule fleksibel med destination og rejsetidspunkt, for på den måde kan man bedre prioritere sit budget og sine ønsker/behov. Rejseforsikring er en rigtig god idé, uanset hvor impulsiv rejsen er.

En tryg rejse

Rejseforsikring til hele familien behøver ikke være særlig dyr. Den kan til og med tilpasses familiens behov, således at man ikke betaler overpris for en verdensforsikring, hvis man kun rejser i Europa. Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude, og når man står i et fremmed land, hvor det danske sygesikringsbevis ikke er gældende, er det rart at vide, at prisen på lægebesøg, medicin m.m. refunderes, når man vender tilbage til Danmark. Se mere på .

De unge skal også forsikres

Mange unge tror, de er uovervindelige, og det er de måske også i mange henseender, men uheld er man ikke selv herre over. Der er rigtig mange unge danskere, der vælger at rejse udenlands i deres sabbatår, enten på en backpackerrejse, som frivillig, på højskole eller andet, og for alle disse ture er en Ungdomsrejseforsikring en uundværlig sikkerhed – både for den enkelte men også for forældrene derhjemme. Når man bestiller sin Ungdomsrejseforsikring, skal man være opmærksom på, om forsikringen skal dække uheld på skiferie, vilde aktiviteter eller skal dække en særlig længde.

Uheld inden afrejse

Nogen er desværre så uheldige at blive syge inden deres ferie. Afbestillingsforsikring gør det muligt at få pengene refunderet og giver dermed den/de syge muligheden for at tage afsted en anden gang. Afbestillingsforsikring kan ofte tilkøbes til den enkelte rejse eller sammen med en alm. Rejseforsikring. læs mere her om forsikringer.