Webacademy, din sparringspartner fo webinarer

Webacademy, din sparringspartner fo webinarer

Posted by on feb 6, 2019 in Ikke kategoriseret |

Et webinar er, meget lig sit navn, en form for online kursus eller seminar, hvor man faktisk befinder sig i et virtuelt klasselokale. Der er, ligesom i et klasselokale, en underviser eller en form for oplægsholder, samtidig med at man er ‘sammen’ med de andre deltagere/kursister. Hvis man forestiller sig et klasselokale med den gode gammeldags sorte tavle, eller den lidt mere moderne form, nemlig et whiteboard, ja så kan man sidestille det med de faciliteter, der er på et webinar. Her kan underviseren nemlig dele dokumenter, powerpoint-slides, billeder med mere, som er relevante for det pågældende webinar. Kursisterne kan ligeledes chatte med både de andre kursister, ligesom de kan stille spørgsmål til ham eller hende, som underviser.

Er man en virksomhed, som gerne vil udbyde webinarer, kan man med rette kontakte Webacademy. Webacademy er en god sparringspartner, når man skal holde et webinar Hos Webacademy kan man tilpasse hvert enkelt webinar til en given virksomhed, således det er skræddersyet til den enkelte virksomheds ønsker og behov.

I stedet for at skulle bruge tid og ressourcer på at stable et fysisk kursus på benene, er der både tid og penge at spare ved, at man i stedet laver et webinar. Webinarer er også en utrolig effektiv måde, hvorpå man kan engagere sine kursister, netop også fordi, der både er mulighed for at dele dokumenter, chatte, præsenterer powerpoints og meget andet.

Webacademy vil med glæde hjælpe virksomheder, og de har både erfaring indenfor den offentlige såvel som den private sektor. De fleste virksomheder med en passende mængde medarbejdere kan nemlig få stor glæde af at afholde webinarer. Med et webinar er man heller ikke begrænset af, at alle skal kunne møde et sted. Et webinar kan på sin vis afholdes imens man som kursist sidder hjemme i stuen med en kop kaffe.