Sund juicekur

Sund juicekur

Posted by on okt 2, 2015 in Mad og Sundhed |

Juice, juice, og mere juice

Har man på det seneste kigget sig selv i spejlet og tænkt: ‘Hmmm… de der håndtag er vist ikke længere så håndfaste som de plejer at være’, eller har man bare haft en flad eller lidt bleg og underernæret fornemmelse; sådan lidt som efter en weekende med lidt for meget øl, vin, og god(læs: snasket) mad? Så har man nok allerede tænkt at det kunne være godt at begynde at tage sig lidt bedre at sit gamle korpus. Men det er jo så besværligt. Så skal man til at motionere, og spise råkostsalat morgen, middag, aften, 24/7, og så tager det garanteret mindst et halvt år før der sker noget alligevel.
Det slags tanker kan nok virke som en hæmsko for mange. Men faktisk er der andre måder at pleje sit legeme på end med de sædvanlige kostråd og motionsplaner man finder i dameblade og livsstilsmagasiner. Dem er der jo også efterhånden er gået inflation i, og hvis fortaleres beretning om overskud og vægttab, mest af alt har fået karakter af ammestuehistorier som kun en uvidende tåbe er villig til at ofre den lækre ostede lasagne og en hyggelig aften på sofaen for.

Klap nu lige hesten…

Juicekur = hurtig slankekur!

Har læseren før hørt om sund juice? Og nej der er ikke tale om det sørgelige Rynkebykoncentrat der er spædet op med rentable mængder gåsevin. Nej altså sund juice som i det man bruger på juicekur? Ja nemlig… Juicekur som i: hurtig slankekur. Hvis dette ikke er tilfældet så er det måske på høje tid at pudser øjenæblerne og læser med.

Hos www.living-superfood.dk kan man nemlig få forskellige sammensætninger af juicepakker som udgør forskellige slags kure der hjælper en med hurtigt at smide kilo uden at mangle noget i ens kost eller skulle sulte sig halvt ihjel. Alle produkterne er økologiske, koldpressede og lynfrosset for at få så mange gode sager med som muligt. Tag et kig på siden hvis din interesse er vakt.