Solidworks virker også for dig

Solidworks virker også for dig

Posted by on mar 20, 2016 in Sport og friluftsliv |

Solidworks har klare fordele

Skal vi ringe dig op er et motto fra solidworks af, netop fordi at deres kundekontakt er så orienterende omkring tilfredse kunder, og netop fordi det er sådan et omfattende program indenfor 3d modellering, så tilbyder nem og hurtig hjælp til diverse problemer indenfor programmet, hvilket er en stor ekstra bonus der kommer med i prisen når du køber solidworks. Programmet er skabt for at sætte fokus på hvordan opfattelsen af mange designeres ideer egentlig bliver behandlet. Gennem diver solidworks løsninger er der skabt en helt ny forståelse for hvordan designere arbejder og tænker, netop fordi de bliver bragt ind på det mere digitale plan, hvilket skabe mange fordele, og til tider digitale problemer som alle kender.

Et program til dig der vil se

Programmet solidworks arbejder hovedsageligt i godt samarbejde med for eksempel industrielle designere, da det har fokus på en mindre skala end for eksempel arkitekter eller urban designere har, og på denne måde kan der også gåes mere ned i detaljen omkring ens visuelle aspekter indenfor de designløsninger man end måtte have til diverse ting. Den mindre skala giver mange forskellige muligheder indenfor disse designløsninger, hvilket også er det som solidworks primært fokuserer på, hvor det kan være lige fra måske et scooter design til en lille lampe. Dog handler det blot om at der er fokus på selve detaljen, og at den visuelle tendens bliver optimeret på et helt nyt plan.

Spørg og du vil få svar

Virksomheden bag solidworks har som sagt stor fokus på kundeorienterede problemstillinger, og giver derfor en medhjælpelig og hurtig kundehåndtering, der sætter dig og dine problemer i fokus til enhver tid, hvis der skulle være brug for det i dette omfattende program.