Skab den fedeste stemning med Beer Pong

Skab den fedeste stemning med Beer Pong

Posted by on aug 11, 2015 in Sport og friluftsliv |

Skab den fedeste stemning med beer pong

Uanset om det er en almindelig fest en lørdag aften med vennerne, om det er en polterabend eller anden festlig begivenhed, kommer man ALDRIG galt i byen med Beer Pong. Beer Pong kaldes også for ølbong og involverer kun et beer pong bord og red cups. Red cups er plastikkrus i rød farve, som man bruger traditionelt set til fester i USA, hvor kommer fra. Her finder du red cups til festen. Beer pong er oprindeligt en amerikansk opfindelse, som blev spillet meget på universiteterne rundt om i landet. I løbet af de seneste år er spillet også blevet meget populært herhjemme.

Spillet er utrolig nemt at lære og alle kan være med. Man kan lave hold af lige så mange man vil. Det vigtigste er, at det er sjovt for alle parter. Det gode ved spillet er netop, at bringe en masse gode minder fra festen. Når man går i gang med spillet vil man opdage at der er markeringer på hver ende af beer pong bordet. Der skal red cups stå. De fyldes op med det spiritus man nu drikker – det mest traditionelle til spillet er øl – men det kan sagtens også være en somersby, rekorderli’ eller mokai. Herfra gælder det om for hvert hold at ramme krusene med en bordtennis bold. Det krus, man rammer skal det modsatte hold drikke.

Vinderholdet er det hold, som formår at ramme alle kopperne først hos det modsatte hold. Taberholdet skal som “straf” drikke modstanderens resterende glas. Der er altså derfor rigtige gode muligheder for at få en spændende “kamp” op at køre. Beer pong kan nemt købes som sæt online til en rigtig god pris.Har man de andre dele, kan man også nøjes med et beer pong bord. Det er altså ikke nogen dyr investering. Man har derimod omvendt købt en god investering til de kommende fester. Hos nogle bliver det så populært, at det er en tradition at afholde turneringer med hinanden.