Prøv de lækre og populære sandwich i Århus

Prøv de lækre og populære sandwich i Århus

Posted by on nov 17, 2015 in Sport og friluftsliv |

Hvis du er til lækkert og sund take-away-mad, så kan du med fordel lægge vejen forbi den populære sandwichbar i Aarhus. Sandwichbaren bliver hver dag besøgt af flere hundrede mennesker, som kommer for at hente deres frokost eller aftensmad. Konceptet med sandwich er igennem det seneste år blevet meget populært og danskerne er vilde med take-away-mad, hvor man selv kan få lov til at sammensætte madvarerne. Hos sandwich aarhus har de et stort udvalg af ingredienser, som du kan vælge imellem.

Sammensæt din egen

I sandwichbaren kan du selv få lov til at bestemme, hvilke ingredienser, som du ønsker i din sandwich. Første skridt er at vælge, om du ønsker lyst eller mørkt brød. Andet skrift er at vælge, hvilket dressing, du ønsker at have i. Du kan blandt andet vælge imellem karry-dressing, chili-dressing, creme-fraishe-dressing, dild-dressing samt meget mere. Næste skridt er at du skal beslutte, hvilket kød du vil have i. Her kan du blandt andet vælge imellem kylling, kebab, æg/rejer, roastbeef samt meget mere. Når du har valgt kød, så skal du tage stilling til, hvilke grøntsager du ønsker at have i. Du bestemmer selv, hvilke du ønsker at have i, du kan vælge salat, tomat, agurk, løg, hvidløg, peberfrugt, ananas, kål mm.

Inviter venner med på sandwichbar

Hvis du skal ud og spise sammen med nogle venner og i ikke ved, hvor i skal tage hen, så kan i med fordel lægge vejen forbi sandwichbaren. Ud over at de i sandwichbaren sælger super lækre sandwich, så er priserne også til at betale. Det er hurtigt og nemt at bestille på en sandwichbar og maden er nem at spise. Har du nogle særlige ønsker til det mad, som du bestiller, eller er du allergisk overfor nogle madvarer, så kan du blot oplyse dette til personalet, som vil hjælpe dig med at vælge noget, som du kan tåle.