Nyt guitar ophæng til studiet? Se mere her

Trivielle ting som guitar ophæng er bare et must og have, når man huser mange guitarer. Et guitar stativ sørger bare for, at de opbevares forsvarligt og ikke bare ligger og roder rundt omkring og bliver beskadiget. Det er super billigt lige og investere i et guitar stativ eller to her online, hvor der selvfølgelig også er mulighed for, at finde en masse andre ting, man kan købe til lydstudie og andre scenarier.

Om det er guitar vægophæng man har brug for eller om det er et helt el-klaver der er tale om. Så er det også noget, som man finder i et stort udvalg her online, hvor der også vil være varierende priser at hente for en. Det er som regel også en af de ting, som man kan finde alt hvad man har brug for at vide mere omkring her online. Så kan man vælge alle de rigtige modeller, produkter, kvaliteter og priser man har brug for til studiet.

Et rum der er akustisk afstemt

Når man først tager et lydstudie i brug, er der også nogle grundliggende ting man skal have sørget for. Er det et rum, hvor man har tænkt sig at producere musik på computer eller via rigtige instrumenter. Så er det også godt at få rummet afstemt, på den måde rammer alle frekvenserne rigtige, og støder ikke på hinanden og giver dissonans. En meget vigtig detalje, hvis man ikke skal sidde og bassen brummer på en uheldig måde fordi frekvensbølgerne rammer hinanden dårligt.

Alt det kan man finde meget mere omkring her online, hvor man kan finde eksperter, som man kan få ud der kommer og afstemmer rummet. Reglen lyder også på, at man skal sidde otteogtredive procent ude i rummet baseret på rummets størrelse. Her vil man efter at have positioneret monitors korrekt også kunne opleve den optimale lydoplevelser, når man sidder og producerer eller har med lyd på anlæg og gøre her i dag også.