Nye job i modebutikken

Nye job i modebutikken

Posted by on jan 5, 2014 in Sport og friluftsliv |

Min nye praktikplads er helt fortrinlig. Den har alt, hvad jeg nogensinde kunne ønske mig. Jeg har lige siden jeg kan huske, gået rigtig meget op i mode. Det har fyldt rigtig meget af mit liv, og jeg har siden jeg var helt lille gået op i hvad jeg tog på i skole og hvor jeg nu gik hen. Min mor har altid støttet mig i det, da det nok er hende jeg har det fra. Min far har ikke den helt store forståelse for det, men sådan er det jo nok med de fleste mænd. Men nede på min nye praktik plads, der har jeg fået den store opgave at gøre orden i alle vores tasker. Vi har flere hundrede slags tasker på vores lager, og det kommer til at tage en evighed at sortere alle dem. Heldigvis er jeg forelsket i tasker, og det vil derfor gøre processen meget mindre smertefuldt.

En evighed senere

Efter at have sorteret meget i vores taskesortiment, har jeg fundet frem til at fjällräven er kommet tilbage. Der var faktisk overraskende mange eksemplarer på lageret, og de var faktisk rigtig fede mange af dem. fjällräven var noget jeg gik rigtig meget med i folkeskolen, det var en rigtig solid taske og derfor også god til mange års skolebrug. Dog faldt den af på moden senere hen, men det viser sig så at fjällräven er på vej tilbage. Men sådan er det med mode mange gange, det der førhen var på mode kommer tit på mode igen. Det helt hotteste lige nu er møntpunge. møntpunge er både flotte og praktiske. Jeg har allerede fået en to til tre slags modeller. Jeg får dem endda meget billigere nu hvor jeg arbejder her. se (kildehenvisning) her.