Naveksa – brugervenlige IT-løsninger

Naveksa – brugervenlige IT-løsninger

Posted by on dec 16, 2015 in Computer og IT |

IT-løsninger til produktionsvirksomheder

Står man som produktionsvirksomhed og mangler en IT-løsning, så skal man besøge Naveksa.dk
Det kræver dog at man har kendskab til Dynamics NAV og at ens virksomhed anvender Microsoft Dynamics NAV eller Navision som styresystem. NAVEKSA kan derefter tilbyde dig og din virksomhed en brugervenlig IT-løsning som et add-on produkt til Navision eller til Dynamics NAV. NAVEKSA går altså ikke ind og omprogrammere noget i din Dynamics NAV, men tilbyder udelukkende add-on løsninger.

NAVEKSA har hovedsæde i Horsens og her kan man komme ud og besøge folkene bag og få sig en god snak om IT-løsninger til sin produktionsvirksomhed. Bor man ikke i nærheden af Horsens kan NAVEKSA selvfølgelig også kontaktes via telefon.

Videoforklaring

Er man i tvivl om hvordan det virker, kan man på naveksa.dk finde mange brugervenlige videoer om de forskellige produkter som forklarer alt hvad man har brug for at vide. NAVEKSA tilbyder cadconnect, shopfloor, itemplanning og orderplanning og er med dig gennem hele udviklingsprocessen. En dybere forklaring på både PML, SFS, IVD og MTO kan findes på hjemmesiden så det er lettere at forstå processen. Her kan man også få et godt indtryk af hvor brugervenlige NAVEKSAS produkter er, men samtidig utroligt effektive.

Fordele ved at vælge NAVEKSA

Der er mange fordele ved at vælge NAVEKSA, men af de vigtigste kan det nævnes at NAVEKSA’s løsninger er utroligt brugervenlige, man får dem leveret på både dansk, engelsk og tysk og intet bliver ændret i standard NAV’en.
Står du og din virksomhed og mangler den næste CAD integration til lager og logistikstyring eller til produktions planlægning, så kom forbi naveksa.dk og få rådgivning samt et rigtig godt og professionelt tilbud.