Min fars nye butik

Min fars nye butik

Posted by on jan 25, 2014 in Sport og friluftsliv |

Min far har startet sit helt eget sted op, hvor der bliver solgt e cigaret i store mængder. Han er netop begyndt, at sælge e cigaret og det går bare strygende i hans butik. Hver dag når han kommer hjem, så er han helt ødelagt, fordi der har været så meget gang i hans butik. Folk er helt vilde med, at komme af med deres gamle cigaretter for at bytte dem ud med en e cigaret. Folk kan slet ikke få nok af disse smarte opfindelser, og det er kun godt for min fars butik. Han fik ideen fordi han selv var begyndt, at ryge på en elektrisk cigaret. Han har selv været storryger i flere år, og han synes at han skyldte både os og sig selv at ændre på det. Men efter flere forsøg med alle forskellige metoder, var der ikke rigtig noget der var lykkedes. Det er så her, at den smarte elektrisk cigaret kommer ind i billedet.

En dag i min fars butik

Flere og flere mennesker begyndte, at strømme til den dag jeg skulle hjælpe min far. Dagen startede ud med, at der var flere der skulle have noget e væske til deres elektrisk cigaret. Så der blev langet noget e væske henover desken. Jeg mener, at efter en time så var der mere eller mindre udsolgt at de fleste varer. Jeg kan kun foreslå andre, at begynde deres egen butik hvor de sælger denne geniale opfindelse. Jeg har senere fundet ud af, at man inde på egoX.dk også kan købe mange modeller. Så det er helt sikkert klogt, at gå ind på denne hjemmeside så man kan se hvad der er at vælge imellem. Min far har i hvert fald ikke fortrudt noget som helst.