Kom af med din angst

Jeg har længe lidt af en angst for tandlæger, og jeg hader at være til tandlægen. Sidst jeg var der fortalte jeg min tandlæge, hvordan jeg har det med det, og hun fortalte mig, at hun ikke kunne forstå helt hvad det var jeg var bange for, for de gjorde deres job rigtigt godt, men at hun godt vidste at der var et problem, og det oplever hun hver dag. Derfor fortalte hun mig at hun ville anbefale at jeg bruge hypnose til at komme af med min skræk, og det har mange af hendes patienter gjort, når de har lidt af tændlægeskræk. Hun fortalte mig at hypnose er en meget god metode at vende sig af med frygten og angsten for tandlæge, og at hun ved at hypnose virkelig er noget som hjælper. Derfor valgte jeg at gå ind på internettet og læse en masse om det, og jeg fandt en god kontakt, jeg så ringede til, og fik aftalt en tid. Først skulle jeg igennem en personlighedstest.

Gode priser

Den her personlighedstest skulle hjælpe behandleren til at se, hvad de har at gøre med, og på den måde kunne de give mig den bedst mulige behandling. Jeg bestilte også tankefeltterapi hos ham her, som virkelig var hjælpsom. Det var med til at skabe en personlig udvikling hos mig, og med den her personlig udvikling jeg tydelig kan mærke i de her dage, er med til at give mig lyst til livet igen. Det er dejligt med personlig udvikling, for så føler jeg, at jeg lever. Jeg synes det er helt fremragende at man kan anvende sådan nogle metoder, fordi jeg går ikke ind for piller og den slags der skader kroppen. Så det her er helt perfekt.