Hundemad er ikke bare hundemad

Ny hund i familien

Har du fået dig en ny hundehvalp, så har du sikkert hænderne fulde. Det er næsten som at få et spædbarn. Man skal have et øje på hver finger, og man skal passe på sine ting, da de små skarpe tænder hurtig kan ødelægge sko og andre ting der fanger hundens opmærksomhed. En ting som er meget vigtig når man får en hund, er hundemad – Som hvalpeejer skal du være opmærksom på, at din hvalp udvikler sig og vokser rigtig meget i starten. Det er derfor vigtigt, at du fodrer din hvalp med kvalitetsfoder, der er med til at understøtte din hvalps udvikling.

Hundefoder til hvalpe betegnes ofte som vækstfoder, da hundemaden er afbalanceret således, at den er optimal for hvalpens knogleudvikling samt vækst. I dyrenesbutik.dk webshop finder du et stort sortiment af velsmagende vækstfoder, hvor både indholdet og næringsstofferne er tilpasset hvalpe. Deres foderudvalg passer til alle hvalpe uanset race og størrelse. I deres webshop finder du blandt andet det populære hvalpefoder fra VetPro, Royal Canin og Virbac, der er kvalitetsfoder til hvalpe og unghunde af alle racer. Typisk bør du give din hund hvalpefoder til den er 6 til 8 måneder gammel og juniorfoder til den er 16-18 måneder gammel alt efter hvilken race det drejer sig om.

Fodermulighederne til voksne hunde er mange, og du bør forholde dig til din hunds størrelse og aktivitetsniveau, når du skal købe hundefoder. I Dyrenes Butik webshop kan du finde kvalitetsbevidst hundemad med næringsstoffer og proteiner til alle racer og størrelser. Deres udvalg af foder til hunde indeholder alle de ingredienser, som din hund har brug for og er samtidig meget velsmagende. Det sikrer din hund en sund levevej og en god oplevelse, når den spiser. Når din hund går fra at være en voksenhund til at være en seniorhund, skal du være særligt opmærksom på dosering og fodertype. Det skyldes, at seniorhunde er svagere over for eventuelle infektioner, stress og har et lavere aktivitetsniveau. Disse faktorer spiller ind, når du skal købe hundemad til din seniorhund. Hos Dyrenes Butik kan du finde velsmagende og velbalanceret hundefoder til din seniorhund, og de tilbyder foder til ældre hunde uanset race og størrelse. Desuden har du mulighed for at finde en vejledning til fodring, så du kan dosere hundefoderet til din hund helt korrekt.