hundefoder med seriøst ernæringsindhold

hundefoder med seriøst ernæringsindhold

Posted by on sep 6, 2016 in Sport og friluftsliv |

Det er vigtigt at ens hund får noget godt at spise

Det er ligesom for mennesker vigtigt at ens hund får noget som er godt for dem at spise. Hunde har ligesom mennesker et behov for forskellige stoffer som gør at hunden kan holde sig sund og rask og få et dejligt sundt og langt liv. Derfor er det heller ikke lige meget hvilket foder man giver til sin hund. Hos petfoodnord.dk finder man et stort udvalg af hundefoder til alle slags hunde og hos petfoodnord.dk har man stor fokus på at bestræbe sig på at have et spændende sortiment hvor der findes noget til enhver smag. Er man derfor på udkig efter nyt hundefoder til ens hund så kig forbi petfoodnord.dk.

Man får en service der er helt i top

Service er ikke noget som der altid følger særlig meget med af når man handler online men hos petfoodnord.dk er der meget stor fokus på kunde service. Derfor er der hos petfoodnord.dk også smagsgaranti. Det er nemlig ikke alt slags hundefoder alle hunde kan lide og det er umuligt at afgøre på forhånd hvilken slags foder din hund netop synes bedst om. Derfor får man hos petfoodnord.dk smagsgaranti som betyder at man har mulighed for at få noget andet foder hvis det viser sig at ens hund ikke synes særlig godt om det første produkt man prøver. Man kan læse meget mere om petfoodnord’s smagsgaranti på deres hjemmeside.

overskuddet fra smagsgarantien går til dyreinternater

Al den foder som petfoodnord.dk får tilbage fra kunder som anvender den nævnte smagsgaranti går til dyreinternater for efterladte hunde og katte så man skal ikke være bekymret for at noget går til spilde. Hos petfoodnord.dk er det kæledyret som er i centrum og derfor er det for petfoodnord.dk også vigtigt at man giver der hvor man kan gøre en forskel for andre kæledyr i nød.

Kontakt petfoodnord.dk

Er man derfor på udkig efter rigtig hundemad som indeholder de helt rigtige ting der gør at du ved at din hund får noget hundemad som opfylder alle de behov som din hund har til ernæring så kig forbi petfoodnord.dk. Har man spørgsmål så er man også altid velkommen til at kontakte petfoodnord.dk på telefon eller mail.