Højskoleophold i udlandet

Højskoleophold i udlandet

Posted by on sep 13, 2015 in Ikke kategoriseret |

Mange unge drømmer om at rejse til udlandet for at opleve noget nyt og spændende. Der er rigtig mange muligheder man kan vælge mellem, men rigtig mange vælger at tage på højskole. Højskoler i udlandet, giver dig muligheden for at se verden sammen med andre unge og give dig et unikt ophold med mange spændende oplevelser. Oplev udlandet med mange andre unge, og på samme tid få muligheden for at lave frivillig arbejde i Afrika. Du kan både melde dig til et langt ophold i flere måneder læs mere her om 4 mdr ophold i zanzibar, eller prøve et kort ophold i nogle dage.

Oplev udlandet med andre unge

Udlandsrejser er noget rigtig mange unge drømmer om, men det er ikke altid nemt at finde noget man har lyst til og som lyder spændende nok. Det kan være sjovere at opleve noget sammen med andre unge, og derfor kan det være en god idé at vælge at tage på højskole. Hvis du ønsker at opleve noget spændende og har lyst til at se Afrika og lære noget mere om Afrika, så er højskolen noget for dig. Du kan

Højskoleophold og frivilligt arbejde

Der findes rigtig mange højskoler, men det kan være noget meget specielt at blande et højskoleophold med frivilligt arbejde. Når du tager på rejse med højskole, giver det dig muligheden for at rejse med andre der kender til området, og kan derfor give dig et indblik i hvordan landet er. Du kan også møde andre spændende mennesker som har samme formål som dig, og det gøre oplevelsen meget spændende. Det er ikke hverdag man får muligheden at se et andet land, på denne måde. Udlandsrejser er altid meget spændende, men det kan være noget helt særligt at opleve det sammen andre. Hvis du ønsker at få mere information, kan du besøge deres hjemmeside og se der. De giver dig et godt indblik i hvordan dit ophold vil være og hvor spændende det bliver.