Hjælp til sikker transport.

Hvis man står over for at flytte en stor mængde materialer eller andre værdifulde genstande, kan det være af yderste vigtighed at investere i den rette emballage. At fragte noget sikkert handler naturligvis om, at det gøres med stor omhu, og her er måden hvorpå tingene pakkes ind og arrangeres under flytningen meget vigtig. I vores firma har vi altid brugt emballage der både var skånsom over for vores produkter, men som samtidig fungerede som brandbeskyttelse. På den måde varetog vores indpakning flere essentielle opgaver i forbindelse med transport af varer.

EUR paller er uundværlige!

Ikke nok med at vi har sikret os at vores varer er omfattet af den allerbedste emballage og brandbeskyttelse på markedet, sørger vi også fo at det er hurtigt og let at transportere og opbevare. I det arbejde har EUR paller været helt uundværlige. EUR paller har den store fordel, at de med deres plane overflade er lette at pakke ovenpå, og den firkantede form gør dem lette at pakke i et lagerhus eller en lastbil. Desuden er EUR paller indrettet så de let kan flyttes med en gaffeltruck fra fabrik til lastbil og igen fra lastbil til modtager og forbruger. EUR paller er lette og genanvendelige, og vi har altid været utrolig glade for vores samarbejde med producenten, der udover at levere et godt og holdbart produkt, altid har gjort med en god pris for øje.

Takket være vores gode samarbejde med bl.a. EUR paller har vi sikret vores produkter de bedste betingelser når de skal fragtes rundt.