Heroes of might and magic – et vanedannede spil

Heroes of might and magic – et vanedannede spil

Posted by on jul 11, 2015 in Sport og friluftsliv |

Et af tidernes mest vanedannende computerspil

Heroes of Might and Magic spillene, har fyldt mange timer i et utal af computerspilsentusiasters liv. Specielt Heroes of Might and Magic III har sat nye højder, hvad angår computerspil. Spillet udkom i 1999, og er siden da blevet opgraderet til en HD-version.

Hvad går spillet ud på?

Spillet er et tur-baseret strategispil, som finder sted i gammel tid. I starten af spillet, vælger man én af 8-10 forskellige borge, som hver har deres unikke væsener, man kan danne en hær med. Man vælger også en helt, som ligeledes har sine unikke egenskaber. Selve gameplayet foregår på et kort, hvor ens borg/borge er placeret. Andre steder på kortet, er fjendernes borge placeret, og spillet vindes (oftest) af den, som først får besejret alle modstanderens helte og erobret alle modstanderens borge. På vejen mod dette mål, er der dog forskellige farer der lurer. Forskellige væsener afspærer dig vejen, og skal du forbi, må du ført kæmpe mod dem. Inden du møder din fjende, skal borgen bygges op, så du bliver i stand til at rekruttere de stærkeste monstre. Borgen bygges op ved at købe forskellige bygninger. Valutaen er enten penge eller forskellige råstoffer, som kan findes i miner, der står fordelt rundt om i landskabet. Skjult i landskabet står også skattekister med XP-point til din helt og forskellige artefacts, som øger din trups kvalitet.

Gå ikke ned på udstyr!

Når man spiller computerspil i længere tid ad gangen, er det vigtigt, at udstyret er tip top. Musen er klart det vigtigste redskab, da den bruges stort set hele tiden. Det er derfor en rigtig god idé, at investere i en trådløs mus. En trådløs mus gør selve spiloplevelsen bedre, da du ikke hele tiden skal bekymre dig om en ledning, der ligger i vejen eller ikke er lang nok, når du gerne vil ændre siddestilling. trådløs mus