Hæng ud i en hængekøje

Hæng ud i en hængekøje

Posted by on dec 1, 2018 in Ferie og lejligheder |

For de fleste kan tanken om at ligge på en bountystrand i en hængekøje og med en kold drink i hånden være en utopisk tanke. Særligt når man tænker på, at vi i Danmark pt. har en kold og mørk december måned, hvor vi hygger med julelys og hvad der ellers hører sig årstiden til. Skulle man alligevel have lyst til at bringe sommeren lidt tættere på, eller måske installere sig lidt mageligt derhjemme, ja så bør man tage et kig på en hængekøje. En hængekøje behøver man nemlig ikke nødvendigvis rejse hele vejen til føromtalte bountystrand for at kunne lægge sig i. Man kan nemlig finde et væld af muligheder indenfor hængekøjer, både når det kommer til farver og materialer, hos www.brugskunst.dk

Hos www.brugskunst.dk finder man som sagt masser af forskellige hængekøjer. Der findes hængekøjer fra Mexico, som er kendetegnet ved, at de er fremstillet i net, som er et dejligt og fleksibelt materiale. Disse hængekøjer er så store, at man kan ligge på langs, såvel som man kan ligge diagonalt og sågar på tværs! De er både store og brede nok til, at man rigtig kan ligge og få slappet af på en komfortabel måde.

Selvom de fleste nok tænker, at hængekøjer hører sig til på en varm sommerdag, kan de faktisk også bruges til mange andre formål. Man kan eksempelvis bruge dem til at træne motoriske evner hos børn og babyer. Her er det vigtigt at understrege, at hvis det er dét, man skal bruge sin hængekøje til, skal den være bred nok til, at barnet / babyen ikke falder ud, når han eller hun tumler rundt og leger i hængekøjen.

En hængekøje kan også bruges som en ekstra seng, hvis man ønsker at sove i andet end sin ‘normale’ seng. Den kan også bruges i naturen, hvis man eksempelvis vil på overnatning udenfor, eller sågar i haven om sommeren, hvis det er for varmt at ligge indenfor.

Hængekøjerne kommer både med og uden stativ, man er således ikke afhængig af at have nogen træer at binde den op i.