Grill og jul

Grill og jul

Posted by on dec 12, 2018 in Computer og IT |

De fleste forbinder nok grill med noget, der hører sommeren til. Men jeg synes, at man ofte støder på fænomenet ‘vintergrill’, hvor folk griller, ja praktisk talt året rundt, men selvfølgelig spiser indeni varmen, når temperaturen ikke er til, at man sidder udenfor. Sågar juleanden og flæskestegen har jeg hørt, at flere tilbereder i grillen, i stedet for at stå og svede over ovnen i køkkenet. Jeg kan sagtens forestille mig, at det også smager dejligt, når det er tilberedt i grill, og så længe grillmesteren slipper for at stå ude ved grillen hele aftenen i kulden, så kan jeg sagtens se en idé i det.
Dog er jeg mest til, at man griller om sommeren, da der også er noget traditionelt og velkendt ved, at huset dufter af andesteg og flæskesteg, når begge dele tilberedes i ovnen til juleaften. Dog mener jeg ikke, at det ene er mere rigtigt, end hvad det andet er. Det må være op til den enkelte ‘kok’ at bestemme, hvad de vil.