Gør din hud mere forynget og spændstig

Gør din hud mere forynget og spændstig

Posted by on jul 17, 2015 in Sport og friluftsliv |

Gør din hud mere forynget og spændstig

De fleste kvinder har det nok sådan, at de gerne vil se flotte ud hele tiden. At gøre noget for sig selv betyder rigtig meget, og man vil gerne passe på sin krop og på huden. Jo ældre man bliver mister huden til gengæld collagenet, som holder huden spændstig og elastisk. Det betyder, at man skal have suppleret sin pleje med ekstra fugtighedsgivende cremer og masker, som går ind og tilfører huden den elasticitet den behøver.

Restylane er et alternativ til cremer og masker

Er man træt af at prøve alverdens cremer og masker af i forsøget på at få en smuk og glat hud, kan man i dag opnå det på alternative metoder. Det kan man eksempelvis ved hjælp af restylane. Restylane er et stof som består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes overalt i bindevævet og er et super fugtighedsgivede stof. Den binder nemlig væske til huden som på den måde giver fylde og fugt. Restylane er på den måde en fantastisk måde at få fjerne og udglatte rynker og fuger på blandt andet læber eller som forstørrelse af læber.

Behandling med Restylane har vist sig at være foryngende på huden, da den er med tilat danne mere collagen og spændstighed til huden. På den måde fungerer en behandling med restylane perfekt som anti age, og som alternativ til cremerne og maskerne.

Man kan få udført restylane behandling i blandt andet Vejle hos Skinlab.dk. Ønsker man at høre om muligheder for behandling kan man få en samtale med klinikkens medarbejdere. Man har altid betænkningstid før man overhovedet vælger om man vil i behandling eller ej. Man er derfor heller ikke forpligtiget til en behandling efter en samtale, hvis man ikke føler sig klar til det. Ønsker man at få lavet andre ansigtbehandlinger udføres også botox behandlinger, peeling og fedtfrysning. De er yderst professionelle og uddannede sygeplejersker, derfor har de både øje for kosmetiske behandlinger og sygepleje.