Gode pakker med strøm

Gode pakker med strøm

Posted by on feb 22, 2014 in Elektronik |

Min forældre har altid bare betalt deres el regninger, fordi de har tænkt at det nok bare var sådan priserne var, og det var jo det forbrug som de havde, og så måtte de jo betale. Men jeg fortalte dem om den her el leverandør, der havde sådan en masse forskellige pakker man kan tilmelde sig, og på den måde kan man spare en masse penge på el. Den ene pakke hedder billig strøm, og med den har de mulighed for at stoppe, når de bruger for meget el. Hvis de har skruet for meget op i et rum, så får de en besked på deres mobil, om at deres radiator skal de skrue ned for, eller hvis de har brugt for meget vand, eller en hane dryper. Det er utroligt smart, og jeg har hørt fra mange af mine venner og bekendte, at de også har tilmeldt dem den her billig strøm, og at de har kunnet spare en masse penge fordi de har købt denne billig strøm pakke.

Gode priser på strøm

faktisk fandt jeg frem til den her el leverandør, fordi jeg var inde på nettet og shoppe lidt, hvor jeg faldt over en reklame, der reklamerede for grøn energi, og det synes jeg er utroligt spændende, og derfor klikkede jeg på den reklame om grøn energi, og jeg fandt ud af, at man også kunne få en grøn energi pakke, og det fortalte jeg mine forældre, som synes det lød meget spændende. Derudover kunne de se en oversigt over el priser, hvor de kunne se hvor meget de kunne spare ved at tilmelde sig disse pakker. Jeg er meget glad for jeg fortalte dem, for sidste gang min mor og far fik en regning, der fortalte de mig, at den var meget lille den her gang.