God service og gode rabatter

God service og gode rabatter

Posted by on dec 4, 2013 in Computer og IT |

Her den anden dag fandt jeg ud af, lige midt i jeg stod og skulle bruge min printer til at printe min eksamensopgave ud, at der ikke var flere blækpatroner. Det var et rigtigt dårligt tidspunkt, og jeg kunne ikke forstå hvordan de blækpatroner allerede var opbrugt. For så vidt jeg ved, er det kun mig som anvender denne printer, og jeg vidste jeg næsten lige havde sat dem i. Godt nok anvender jeg den meget, men kunne bare ikke helt for det til at stemme over ens. Jeg ringede til min gode kammerat, og han fortalte, at det kunne være min printer var for dyr i drift, fordi den ikke sparede på blækket, som nogle andre printer gør. Han havde selv en HP printer, som han var yderst tilfreds med, fordi den var meget sparsommelig med blækket. Han købte nærmest kun blækpatroner en gang om året, fordi de holdte så længe. Derudover var de også billige.

Ny printer der er mere effektiv

Denne forundring gjorde at jeg ville ud at købe en ny printer af samme mærke som min gode kammerat. Jeg fortalte assistenten om mine problemer, og han fortalte mig at med denne ny printer vil jeg ingen problemer få. Og hvis der skulle ske et eller andet, skulle jeg bare ringe til dem, så ville de vejlede mig, eller så kunne jeg benytte mig af vejledning fra HP (kildehenvisning). Det syntes jeg lød meget fornuftigt. Men fordi jeg havde haft så meget besvær med den anden, pressede jeg lidt på og spurgte om jeg fik noget tilbud. De sagde ja da, jeg kunne få en toner fra HP med. Denne Toner fra HP er med til at sikre mine udskifter bliver af bedre kvalitet og nogel farvepatroner. Disse farvepatroner holdte også længe.