Gavekort til behandling

Min veninde fortalte mig, at den gamle skønhedsklinik nede i gågaden er blevet renoveret udvendigt, men også har fået nye services. Min veninde og jeg plejer ofte af få massage og fodpleje nede i den skønhedsklinik, men nu kan vi også få laserbehandling. Det er noget nyt for den skønhedsklinik, og der er rigtigt mange af mine mors veninder, der har været dernede og fået laserbehandling. Det ser virkelig godt ud på dem. Man kan se deres hud er helt ensartet, og færre rynker. Nu er min veninde og jeg ret unge, men denne form for laserbehandling de tilbyder, er også forbyggende mod rynker. Derfor har jeg overvejet at give et gavekort til klinikken til min gode veninde. Jeg vil gerne have en massagebehandling og en permanent hårfjerning, så derfor vil jeg købe et gavekort til os begge, så vi kan lave en venindedag ud af det.

Perfekt julegaveide

Faktisk har min veninde også snakket rigtigt meget om permanent hårfjerning, og jeg tror også godt det kunne være noget for hende. Derfor er et gavekort genialt, så hun selv kan vælge om hun vil have permanent hårfjerning, massage, fodpleje, den nye form for laserbehandling eller måske bare få plukket øjenbryn eller farvet vipper. Denne klinik nede i gågaden har også en hjemmeside. Hjemmesiden til skønhedsklinik her. Der kan man også bestille tid inde, og læse lidt om hvilke produkter de anvender. Derudover kan man være med en i en masse konkurrencer, så man kan vinde gratis behandling. Der er også mulighed for at melde sig ind som kunde, og derved få en masse rabatter. Det er alt i alt en perfekt julegaveide.