Frisk luft – medicin for sjælen

Træk en gammel sweater på

De fleste kender vist sangen med Gitte Henning:
Træk en gammel sweater på, og lad bare skægget stå…….
Der er ikke noget så godt, som en rolig fisketur, hvor man kan stå med sin fiskestang og vente på bid, lade tankerne flyve og samle ny energi, eller en fisketur med vennerne, hvor man dyster mod hinanden om, hvem der fanger den første, den største, eller de fleste fisk osv.

Alt i fiskegrej på fiskogfang.dk

Giv oplevelser videre til børnene

Der findes ikke nogen bedre følelse, end at se børn fange deres første fisk. Når fisken kommer i land, åbner en ny verden sig og børn føler og lærer enormt meget om fisk, når de selv står med det i hænderne. Og så kan de slet ikke vente med at komme hjem og fortælle om deres oplevelser ude i naturen, og det er en af de bedste ting i livet.
En fisketur kan for børn godt blive lidt kedelig og langtrukken for børn, så der er lige et par ting man som forældre skal have styr på, så børnene føler sig godt tilpas gennem forløbet. De skal selvfølgelig have ordenlig beklædning på, så de ikke fryser ved vandet og derved fjerner fokus fra opgaven. Dernæst kan man introducere dem i alle de spændende processer som lystfiskeri tilbyder.

Det vil sige alt fra at sætte orm på krogen, binde en knude og kaste krogen ud i vandet – et par vellykkede kast kan redde en ellers kedelig fisketur.

Put and take

Put and take fiskeri er et godt sted at tage børnene med hen. Her er det nemt at holde styr på dem, samt at holde fokus, da søerne ofte ikke er så store.

Find det rette fiskegrej online

Uanset om du er til fiskeri ved kysten, ved åen, Put and Take, ved søen eller en hyggetur på havet, så finder du det rette fiskeudstyr ved fisk&fang.

Fisk&fang har et kæmpe udvalg, lige fra fiskestænker, fisketasker, Power Bait osv., og med over 20.000 produkter er der fiskegrej for enhver lystfisker.