Familien på forskellige kurser

Familien på forskellige kurser

Posted by on dec 15, 2013 in Computer og IT |

Mine forældre har begge lige været på nogle kurser. Min mor har taget nogle IT kurser, for at kunne blive god til at bruge sin computer. Min far har fået nyt arbejde og har i den forbindelse været på et online marketing kursus.

Kurserne giver gode resultater

På det seneste har snakken ved aftensmaden handlet om hvilke kurser man skal tage på. Mine søskende og jeg er meget overbeviste om, at det online marketing kursus som min far har været på, har været givende for ham. Min far snakker ikke om andet, end hvor godt kurset har været for ham og om hvor meget han har lært. Min far opfordrer os til at tage på sådan et kursus, da han mener at alle kan bruge det. Den anden dag var han på nettet for at søge efter et kursus til os, han fandt et link, hvor der stod online marketing kursus til alle her Mine søskende og jeg har snakket om, at vi evt. sammen kunne tage på sådan et kursus, men vi har ikke fundet tid til det endnu. Min mor har helt klart forbedret sine computer evner. Igennem de IT kurser som hun har været på, har hun lært en masse generelt om brugen af computer. Hun kan finde ud af at bruge forskellige tekstprogrammer og at kode dokumenter. Hun har også lært hvordan man redigerer billeder, så hun sidder dagen lang foran computeren og redigerer vores mange familiebilleder. Jeg har det sidste stykke tid overvejet, om jeg skal tage på nogle kurser. Jeg har været inde på nettet og har set, at man kan tage et kursus i økonomisk ledelse. Jeg overvejer meget, om jeg skal melde mig på dette kursus, da ledelse og økonomi interesserer mig meget.