Få sat dine nye extensions i med professionelle hænder

Få sat dine nye extensions i med professionelle hænder

Posted by on jun 21, 2019 in Ikke kategoriseret |

Når man køber extensions til sig selv, er det ofte også noget man kan gøre på sider som https://www.myextensions.dk/da/. Her kan man finde et stort udvalg af hår extensions, som du selv kan sætte i eller få en til at sætte i. Det er jo gerne noget, som man gerne vil have til at se så ægte ud som muligt. I dag kan det være meget svært at se, hvornår en person har hair extensions i hvis de er sat ordentligt i. Har man brug for at finde en, som kan sætte det i en for en kan man også nemt finde det her online.

MyExtensions har et udvalg, som man helt sikkert kan stille sig tilfreds med. Det bliver i hvert fald meget nemmere, at vælge de næste man skal have sat i. Så kan man også få det hår man har gået og drømt om, og for nogle er der ikke så mange andre udveje. Nogle er bare ikke i stand til, at gro det hår som de gerne vil have, og så er der jo ikke andet at gøre end at kompensere for det.

Metoder til at få sat sit nye hår fast med

Når man først har fundet noget man gerne vil have sat i håret, er det også lige med at vælge hvordan det skal ske. I dag har man lidt at vælge imellem, men hovedsageligt bliver der talt om cold og hot fusion. Med cold fusion er tale om en metode, hvor man bruger små ringe også kaldet loops. Disse loops skal hægtes sammen med en tilsvarende loop, som man sætter fast i det eksisterende hår. Det er en mindre permanent metode, da man hurtigt kan hægte af og på, og er også noget som mange kan gøre selv.

Taler man om hot fusion, er der også tale om en metode, hvor man ofte ser professionelle tage sig af det. Her bruger man opvarmet keratin, som bliver smeltet sammen med håret. Så det er her hvor der er tale om en mere permanent metode, som helt sikkert også kan gøre tricket. Det er op til dig selv, hvad for en metode du kunne tænke dig at bruge.