Få loyale kunder med en sms kundeklub

Få loyale kunder med en sms kundeklub

Posted by on jul 12, 2019 in Ikke kategoriseret |


Er du erhvervsdrivende, ved du selvfølgelig også at det er vigtigt at skabe tilknytning mellem dit brand og dine kunder.

Med en SMS Kundeklub skaber du større tilknytning på en smart og nutidig måde. Dit budskab bliver læst og det kan både give loyale kunder og være med til at skabe brand awareness.
Stort set alle har en mobiltelefon, og 98% af alle brugere læser en sms. Som medlem af din SMS kundeklub bliver man løbende mindet om dig og din butik. Det gør selvfølgelig at der er stor sandsynlighed for øget salg, og ofte handler medlemmerne for flere penge, end for ikke-medlemmer. Det kan være op til 70% mere, og kan gøre en stor forskel for en virksomhed.

Hvad får dine kunder ud af det

Det er op til dig, hvad du vil tilbyde medlemmerne af din kundeklub. Ofte er det rabatter og bonusser, og det gør tit at dine kunde forbliver loyale og foretrækker at handle hos dig, frem for din konkurrent. De lærer dit brand at kende, og det gør dem trygge og giver dem lyst til at vælge dig, når de igen skal handle.

Det er let at komme i gang

Hos SMS Kundeklub betaler du kun for de ting du har behov for. Der er ingen installation ? du er i gang med kundeklubben på 5 minutter. Der bliver dagligt taget backup af dine kunders data, og du kan altid få hjælp og gode råd til din kundeklub.

Slut med medlemskort der alligevel bliver glemt derhjemme

Medlemskortet, som man brugte førhen, det er ikke længere nødvendigt. Det er noget af det smarte ved SMS kundeklubber, at der som oftest tilbydes en app til kunderne, hvor de kan følge med i deres køb.


Er du i tvivl om hvordan det hele fungerer og hvad din virksomhed kan få ud af det, kan du altid kontakte SMS Kundeklub og spørge løs. Der er også mulighed for at du kan prøve systemet af, inden du beslutter dig. Ganske gratis naturligvis.