Få en gratis salgsvurdering af din bolig

Få en gratis salgsvurdering af din bolig

Posted by on okt 29, 2018 in Ikke kategoriseret |

Står man med tanker om at sælge sin bolig, ejerlejlighed eller hus, eller sit sommerhus, eller overvejer man at tage lån i huset, ja så er det en rigtig god idé på forhånd at vide, hvor meget ens residens egentlig er værd. Her er der mange faktorer, som spiller ind, og derfor skal man altid gå til en fagperson, som kan give en seriøst og kompetent rådgivning samt en uvildig vurdering. En mulighed her er at få en gratis salgsvurdering kolding

Nybolig Kolding tilbyder Gratis salgsvurdering Kolding. Salgsvurdering Kolding er for alle i området, som ønsker kompetent vejledning og vurdering af ejendomme, som de går med tanker om at sælge. Enten nu eller i fremtiden. Det er nemlig en tillidssag, når man skal vælge netop den mægler, som skal hjælpe med at sælge det fundament, der udgør ens hjem, eller hvis man, på den anden side, er køber, og skal finde det næste sted, man kalder sit hjem. Det er et spørgsmål om tryghed, forståelse og nærvær fra ejendomsmægler og ud til både køber såvel som sælger. Hos Nybolig i Kolding hjælper de erfarene ejendomsmæglere med det hele, uanset om det er annoncering, ejerskifteforsikring, tilstandsrapport eller blot det at komme ud og se på en masse boliger, inden man bestemmer sig for, hvor man vil bo. Med udstillinger i flere pengeinstitutter i Kolding, er man sikker på bred eksponering, når man som sælger har valgt, at det er Nybolig Kolding, der skal varetage salget af en bolig.

Nybolig Kolding er en del af den landsdækkende ejendomsmæglerkæde, Nybolig. Med en medarbejderstab på over 1000 ansatte landet over og en reference, der hedder, at Nybolig står bag hver 5. solgte bolig i Danmark er man sikret både kompetence og et godt købmandsskab, uanset om det er hus, lejelighed eller sommerhus, der skal købes eller sælges.

Nybolig Kolding byder nye såvel som gamle kunder velkommen i butikken.