Et vikarbureau for socialrådgivere

Et vikarbureau for socialrådgivere

Posted by on dec 30, 2015 in Ikke kategoriseret |

Det kan nogle gange være svært at finde socialrådgiver vikar, men nu kan du meget nemmere finde en vikar med vikarbureau socialrådgivere. Deres stifter kender meget til de udfordringer kommunerne står med og har efter hendes mange års erfaring fået viden til kommunernes krav til vikarer. I denne vikarbureau finder du en stor faglighed og erfaring, de er også altid opdateret på de nye love. Deres nye ledere har formået at gøre denne vikarbureau til en af landets største vikarbureau socialrådgivere.

Find en socialrådgiver der matcher dine behov

Denne vikarbureau er specialiseret i at finde socialrådgiver vikar til kommunen, hvor det matcher kommunens behov. Deres socialrådgiver vikar har mange forskellige kompetencer og de kan derfor altid finde en socialrådgiver der passer perfekt til en vikarstilling som kommunen har ledig. De er alle sammen uddannede socialrådgivere og har mange års erfaring. Vikarerne er klar til at arbejde fra dag et og de er selvkørende, de kan hjælpe med sagsarbejde og hjælpe andre kollegaer som kan få meget ud af deres erfaring. Alle vikarerne er resultatorienterede, handlekraftige og fleksible.

Deres mange kompetencer

Vikarerne har mange års erfaringer og derfor har de mange kompetencer. Kommuner er blevet meget glade for vikarerne da de bringer meget med sig ind på arbejdspladsen. De kan hjælpe mange af deres kollegaer, især de kollegaer der ikke har så mange års erfaring. Der er meget man lærer med tiden og som man ikke kan lære på skolebænken, derfor er det rart at have nogen i nærheden som har mange års erfaring. De er altid klar til at arbejde og er altid opdateret på den nyeste lovgivning. Du kan finde meget mere om job socialrådgiver og deres vikarbureau på deres hjemmeside, hvor du finder alle deres kompetencer og mange flere oplysninger.