Et udpluk af forskellige typer roommates

Et udpluk af forskellige typer roommates

Posted by on jul 11, 2015 in Sport og friluftsliv |

Ved udlejning af værelse bør enhver udlejer spørge sig selv: Hvilken type vil jeg have skal flytte ind? Her følger en karikeret guide over de forskellige typer roommates der findes:
Leje værelse

Den flittige og ordentlige

Den flittige og ordentlige type er oftest kvinder, der er meget dedikerede til deres studie. Studierelateret læsning har altid førsteprioritet, hvorfor denne type vægter ro og struktur meget højt. Samme type går ofte ogå op i, at lejligheden er ren og pæn – man kan jo ikke arbejde koncentreret, hvis lejligheden ligner en svinesti.

Gameren/rodehovedet

Denne type udgøres primært af drenge, der primært interesserer sig for deres computer og det virtuelle univers. Typen bruger størstedelen af sin tid på at spille World Of Warcraft eller Counter Strike – også ud på de sene nattetimer. Når man er i gang med et spil, er der ikke overskud til oprydning, bade eller anden personlig hygiejne. Måltiderne bliver oftest også de nemme af slagsen – pizza eller nudler – hvorfor pizzabakkerne og servicet stabler sig op, men aldrig bliver ryddet op. Er man selv denne type, er gameren dog det helt perfekte match, hvis man har værelser til leje.

Festaben

Når man har trykket “find lejer” på diverse boligsites, skal man – hvis man holder af sin nattesøvn – være påpasselig med udlejning af værelse til denne type lejer. Typen elsker at feste og er ikke bange for lige at give bassen et ekstra nøk opad, selvom klokken er fire om morgenen. Har man værelser til leje, der ligger langt fra hinanden, og er man selv glad for en fest i ny og næ, så er festaben et spændende bekendtskab.

Musikeren

Værelser til leje kan også tiltrække musiker-typen. Det er typen, der er super dedikeret til sin musik og sit instrument, og spiller på det på flere tidspunkter af døgnet. Det er ofte også en følsom type, som kan katalysere mange dybe snakke. Er dette lige dig, så skynd dig ind på fx Leje værelse og tryk “find lejer”.