Er der en model gemt i dig?

Er der en model gemt i dig?

Posted by on aug 30, 2015 in Sport og friluftsliv |

Bliv model. Måske er der en model gemt i dig?

Har du haft en stor drøm at blive model siden du var lille? At være model er noget som mange drømmer om. Nogle mennesker er bare naturlige foran kameraet, og elsker “to be on spot”! Hvis man er typen, som godt kan lide at tage billeder hele tiden, uanset om det er en særlig begivenhed eller om det bare er, fordi man ønsker at vise sit outfit frem, så kan der være en model gemt i dig. Nogle mennesker finder det naturligt at være “på” hele tiden, se godt ud hele tiden og at tage billeder hele tiden. Man har måske længe drømt om en modelkarriere, men har aldrig turdet og tage skridtet.

Det bedste ved at være model

Modeller fortæller, at det bedste ved at være model er at man har det sjovt, mens man får taget billeder. Man får flot, og måske nogle gange anderledes makeup på, man får sat håret, prøvet nogle moderne outfits, og så møder man en masse nye mennesker. Mange modeller beskriver, at det er fedt, når de ser deres billeder bliver brugt til kampagner. Først da indser man, at ens modelarbejde bliver brugt til noget konkret, og at det ikke kun er sjov og ballade. Der stilles høje forventninger til modeller, men det er også det, som gør jobbet unikt.

Bliv model. Opret en profil hos New Phase Models

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte sin modelkarriere. Mange modeller starter på forskellige måder. New Phase Models er et digitalt mellemled mellem modeller og fotografer, reklamebureauer samt et modelbureau. Med New Phase Models, er det nu blevet nemmere at starte sin modelkarriere. New Phase Models fungerer som et online portfolie, hvor et modelbureau kan se ens profil an, og dernæst booke modellen til en opgave. Så hvad skal man gøre for at bliv model? Man skal blot oprette en profil på New Phase Models’ hjemmeside. Man kan læse mere om de konkrete krav på www.new-phase-models.dk. Hvad venter du på? Bliv model nu!