E cigaretter

E cigaretter

Posted by on okt 15, 2016 in Sport og friluftsliv |

Fra afhængighed til en fri krop uden røg i din dagligdag

Ønsker du at stoppe med at ryge? uden røg genvinder du bedre energiniveau og bliver ikke blot sundere overfor din egen krop, men også dine omgivelser – så se mere her; med produkterne e-væske eller nikotin-væske bliver det svære valg en nem beslutning.

Lugten fra røg sætter sig typisk i tekstiler og papir, og tobaksrøgens indhold sætte sig på på dine lunger. Røg er generende for din egen livskvalitet og ikke mindst for de mennesker, som du holder mest af og bruger tid sammen med, men også lige så meget for uskyldige forbipasserende mennesker, som du ikke har videre kontakt til.

E- væske og nikotin-væske hjælper dig med at stoppe rygning og samtidig gøre det valg, der altid har synes at være svært til et nemt og bæredygtigt valg.
Mange x-rygere klager over lugt fra røg der sætter sig i tøj og i omgivelser, men produkterne E- væske og nikotin-væske afhjælper disse gener og hjælper dig på vej fra cigaretterne der har betydet en vigtig del af dit liv og været lig med gode minder, selskaber og stunder der har været svære, hårde som gode til en sundere og bedre liv.

De to vigtige faktorer, der gør at rygere synes at det er svært at blive ikke rygere er dels at have sine hænder beskæftiget og visuelt se røgen kommer ud af sin mund og ikke mindst at opleve den nikotin som cigaretterne giver dig. Alle disse dele opnås ved produkterne E- væske og nikotin-væske.

Disse produkter er ikke tænkt som en varig erstatning, men som en overgang fra afhængighed til uafhængighed.
Overgangen understøttes med nikotin således at din normale trang stimuleres og styres men ikke røgen generer eller ødelægger.

På den måde kan du gradvis trappe ned i dit helt eget tempo men fra dags dato stoppe de røgmæssige konsekvenser for din egen krop som for andres.

Denne hjemmeside gør det nemt at gå fra afhængighed til frihed.
nikotin væske