Doner penge til velgørenhed og gør en forskel

Doner penge til velgørenhed og gør en forskel

Posted by on okt 14, 2015 in Mad og Sundhed |

Hvis du godt kunne tænke dig at gøre en forskel og du har nogle penge til overs, som du ikke ved hvad du skal bruge på, så kan du med fordel donerne dine penge til velgørenhed. Velgørenhed er projekter, som økonomisk støtter forskellige udsatte områder. I Danmark findes der en hjemmeside, som har samlet en række af de forskellige velgørenhedsprojekter på en hjemmeside. På hjemmesiden kan man klikke ind og læse om de forskellige projekter. Her er der mulighed for at støtte lige det projekt, som man synes er mest tiltalende.

Gør en forskel

Penge gør en stor forskel og med pengemidler har man mulighed for, at nå længere ud og for at gøre en forskel der, hvor der er brug for det. Hvis du kunne tænke dig at doner penge til velgørenhed i Danmark, så er der flere forskellige måder, som du kan gøre det på. En måde at doner penge på er ved at tegne et abonnement, sådan at du hver måned støtter det samme projekt. En anden måde hvorpå man kan give penge er ved at klikke ind på hjemmesiden og betale et engangsbeløb. Begge dele er til stor hjælp for projekterne.

Doner til flere forskellige projekter

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilke del af Velgørenhed i Danmark som du gerne vil støtte, så er der mulighed for at din pengegave kan blive spredt ud over alle de forskellige projekter, som der findes på hjemmesiden. Alle donationer er med til at gøre en forskel uanset om man vil donere et lille eller stort beløb. Når man vælger at donere penge, så kan man trække dem fra i skat.

Følg projekterne

Hvis du kunne tænke dig at følge med i velgørenhed i Danmark, så kan du følge deres side på facebook. Her vil der blive lagt billeder op fra de forskellige projekter, sådan at man har en mulighed for at se, hvad man har været med til at støtte.