Den bedste stilling er den næste stilling

Den bedste stilling er den næste stilling

Posted by on jul 13, 2020 in Boligindretning |

I tidligere tider sled vi os ned, når vi arbejde i landbruget eller de hårde håndværkerfag. Kvinderne passede familie og gjorde rent for andre, og mændende sled sig halvt fordærvet. Det var hårde tider. Man skulle tro, at tingene ændrede sig, da den industrielle tid kom og teknologien vandt indpas. Men sådan er det ikke gået. De ensformige arbejdsbevægelser ved samlebåndet har slidt mange mennesker ned. Og kontorarbejdet, siddende foran skærmen en hel arbejdsdag, har ødelagt mange rygge og albuer. Vi står altså pludselig med en helt ny type udfordring, hvor kroppen ødelægges af at blive brugt for lidt eller for ensformigt.

Med ergonomien i fokus

Nedslidningen på den nye måde har åbnet op for en helt ny branche, hvor man hjælper med at afværge det stillesiddende eller stilleståendes ødelæggelser af menneskekroppen. En af de onlinebutikker, der har stor erfaring med ergonomiske kontorstole er KontorZonen, der har et stort udvalg af ergonomiske kontorstole. De sælger både nye og brugte ergonomiske kontorstole. KontorZonen har kontorstolen i topklasse, der virkelig tager ergonomiske hensyn: Capisco. Den findes i flere forskellige farver og kan tilbyde en siddehøjde fra 51-69 cm. De sælger også sadelstolen, der har sædevip og en højde på 49-68 cm. Køb online her.

KontorZonen er meget omhyggelige med at udvælge de bedste ergonomiske møbler til kontoret. Udover ergonomiske kontorstole, så sælger de også elektriske hæve/sænkeborde, opbevaringsmøbler, belysning, skillevægge og tavler af enhver art. De har butik på 7000 m2 i Glostrup, hvor der kan hentes megen inspiration. Der er åbent i hverdagene i dagstimerne. Har man spørgsmål omkring de mange produkter, så står KontorZonens medarbejdere til rådighed. Der er megen erfaring at hente, hvis man er i tvivl om, hvad der passer til ens virksomhed eller kontor.